Farmen
Menu
Not following
Episodes
Hide
Season 1 Season 2 Season 3
Season 4
Season 5
Ep 1 - Sesongpremiere! Toggle seen
Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem, og har ingen moderne hjelpemidler. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.
Ep 2 - Program 2 Toggle seen
Deltakerne våkner av smell midt på natten og oppdager at stabburet står i full fyr, og blir maktesløse vitner til at all maten brenner opp.
Ep 3 - Program 3 Toggle seen
Deltakerne tviler på om de har klart ukesoppdraget, og i det stille begynner kjærligheten å blomstre på Farmen.
Ep 4 - Program 4 Toggle seen
Etter at stabburet brant ned, er det lite mat igjen på Farmen. Sulten gjør deltakerne mer og mer frustrerte.
Ep 5 - Program 5 Toggle seen
Deltagerne våkner til en ubehagelig overraskelse som får dem til å føle seg utrygge og uønsket på Farmen.
Ep 6 - Program 6 Toggle seen
Det er stor spenning på Farmen før mentor kommer for å godkjenne ukesoppdraget. Og valget av andrekjempe overrasker deltagerne.
Ep 7 - Program 7 Toggle seen
Valget av ny storbonde skaper frustrasjoner, og ubudne gjester besøker Farmen om natten.
Ep 8 - Program 8 Toggle seen
Det blir dramatikk når ubudne gjester dukker opp på Farmen, og Ingunn planlegger å sabotere ukesoppdraget for storbonden.
Ep 9 - Program 9 Toggle seen
Det er dårlig med mat på Farmen, og mye står på spill når Mentor kommer for å godkjenne ukesoppdraget.
Ep 10 - Program 10 Toggle seen
Det er stor misnøye med den nye storbondens lederstil og fordelingen av arbeidsoppgaver skaper stor irritasjon hos flere av deltagerne.
Ep 11 - Program 11 Toggle seen
Misnøyen med storbonden fortsetter, og det blir krise når deltakerne oppdager at kyrne er blitt borte.
Ep 12 - Program 12 Toggle seen
Deltakerne jobber på spreng for å klare ukesoppdraget, og det blir en dramatisk tvekamp før den fjerde deltakeren må forlate Farmen.
Ep 13 - Program 13 Toggle seen
Amin er ute i hardt vær, og hvem blir neste storbonde?
Ep 14 - Program 14 Toggle seen
Season 6
Season 7 Season 8
Ep 1 - Uke 1 - Del 1 Toggle seen
I første program ankommer deltagerne gården og møter hverandre for første gang; hvordan skal en konservativ kristen gå overens med en homofil fashonista? Det velges en storbonde, som etter hvert viser seg å ha noen ekstreme holdninger, spesielt når det gjelder kvinner.
Ep 2 - Uke 1 - Del 2 Toggle seen
Ann- Kristin står fremdeles i spissen for sabotasjen av ukesoppdraget, mens storbonden fortsetter å sjokkere med sine holdninger og påstander.
Ep 3 - Uke 1 - Del 3 Toggle seen
I kveldens episode av Farmen ankommer mentor for å godkjenne ukesoppdraget. Vil broen være bra nok til tross for materialemangel, og er baksten korrekt selv med feil type mel?
Ep 4 - Uke 2 - Del 1 Toggle seen
Vi går inn i Farmens andre uke og de unge jentene og guttene som deler rom begynner å bli svært husvarme.
Ep 5 - Uke 2 - Del 2 Toggle seen
Deltakerne drar på dåpsfest, og Andreas viser en helt ny side av seg selv.
Ep 6 - Uke 2 - Del 3 Toggle seen
Det er stor spenning når Farmens andre deltaker må bite nederlaget i seg og forlate gården for godt.
Ep 7 - Uke 3 - Del 1 Toggle seen
Det er den tredje uken på Farmen, og deltagerne begynner å bli godt kjent. Noen mener også at kjærligheten har begynt å blomstre mellom to av deltagerne.
Ep 8 - Uke 3 - Del 2 Toggle seen
Deltagerne setter i gang en fiskekonkurranse der taperne må bade nakne.
Ep 9 - Uke 3 - Del 3 Toggle seen
Fiskeoppgaven er ukesoppdraget og det byr på mer enn ett problem: Vil de greie å få alt godkjent slik at de kan dra til markedet og dermed få bestilt slakt?
Ep 10 - Uke 4 - Del 1 Toggle seen
Det blir mye dramatikk rundt dyrene på Farmen, som starter med at deltagerne finner et dødt dyr på låvebrua. Flere av deltagerne er bekymret, og lurer på om den nye storbonden på Landmark virkelig har kontroll.
Ep 11 - Uke 4 - Del 2 Toggle seen
Det blir mer dramatikk rundt dyrene på Farmen, og storbonden må ta grep.
Ep 12 - Uke 4 - Del 3 Toggle seen
Mentor kommer for å vurdere ukesoppdraget og har med seg en overraskelse til deltagerne, noe som fører til at stemningen står i taket.
Ep 13 - Uke 5 - Del 1 Toggle seen
Ep 14 - Uke 5 - Del 2 Toggle seen
Ep 15 - Uke 5 - Del 3 Toggle seen
Ep 16 - Uke 6 - Del 1 Toggle seen
Ep 17 - Uke 6 - Del 2 Toggle seen
Ep 18 - Uke 6 - Del 3 Toggle seen
Ep 19 - Uke 7 - Del 1 Toggle seen
Ep 20 - Uke 7 - Del 2 Toggle seen
Ep 21 - Uke 7 - Del 3 Toggle seen
Ep 22 - Uke 8 - Del 1 Toggle seen
Ep 23 - Uke 8 - Del 2 Toggle seen
Ep 24 - Uke 8 - Del 3 Toggle seen
Ep 25 - Uke 9 - Del 1 Toggle seen
Ep 26 - Uke 9 - Del 2 Toggle seen
Ep 27 - Uke 9 - Del 3 Toggle seen
Ep 28 - Uke 10 - Del 1 Toggle seen
Ep 29 - Uke 10 - Del 2 Toggle seen
Ep 30 - Uke 10 - Del 3 Toggle seen
Season 9
Ep 1 - Sesongpremiere Toggle seen
I første program ankommer deltagerne gården og møter hverandre for første gang: Bygutten med 10 tommeltotter møter en nidkjær og arbeidsglad tømrer. Aksjemegleren møter bondekona fra distriktet. En av de mest ambisiøse deltakerne tar fort makten på gården, og blir storbonde med en klar plan for hvordan han gjennom bruk av sjarm og kynisk spill skal vinne Farmen.
Ep 2 - Uke 1 - Del 2 Toggle seen
Frode fortsetter spillet om kontrollen over gruppa, som går helt etter hans plan hvor han «flørter vilt og hemningsløst med alle damene og er som en kul storebror for alle guttene». Storbonden må snart gjøre et valg av førstekjempe, som blir hardere enn forventet. Førstekjempen må siden ut i tvekamp og kan risikere å bli den første som må forlate Farmen.
Ep 3 - Uke 1 - Del 3 Toggle seen
Mentor ankommer Farmen for å godkjenne ukesoppdraget. Anne Beate har lagt all sin prestisje inn i arbeidet med smøret, men blir det bra nok? Hans Olav er bekymret for at Magnus ikke har vært nøye nok med byggingen av brygga og grisebingen. Hvis mentor er fornøyd, får storbonden og hjelperne muligheten til å dra til det lokale markedet og handle varer som de sårt trenger. Førstekjempen skal velge en andrekjempe som skal møte ham/henne i tvekamp. Hvem førstekjempen velger og hvilken gren de to skal møtes i, blir avgjørende for hvem som må være den første til å forlate Berli gård.
Ep 4 - Uke 2 - Del 1 Toggle seen
En gledelig overraskelse venter deltagerne idet de våkner om morgenen. Men den nye storbonden må umiddelbart ta tak i et krevende ukesoppdrag og en voksende matmangel.
Ep 5 - Uke 2 - Del 2 Toggle seen
Det blir et av ukens høydepunkter når flere av deltakerne sultne og forventningsfulle drar de av sted til nabogården il gullbryllup, men det hele avhenger av om de blir ferdig med oppgavene i tide. Storbonden må også ta det vanskelige valget om hvem som skal bli førstekjempe og må ut i tvekamp i slutten av uken. I Magasinet ser vi nærmere på lokale båtbyggertradisjoner og får lære om viktigheten av husdyrhold for å sikre livsgrunnlaget.
Ep 6 - Uke 2 - Del 3 Toggle seen
Mentor kommer for å vurdere ukesoppdraget. Men det er uenighet i gruppen om pengene, hvis de klarer oppdraget, skal gå til slakting eller ikke. Det er særlig Magnus som er sulten på kjøtt, Morten derimot vil gjerne spare på ressursene, noe som fører til heftig diskusjoner på gården. Det blir et tungt valg for førstekjempen som må tenke på seg selv eller sine venner på gården, og en spennende tvekamp som ender med at Farmens andre deltager må reise hjem.
Ep 7 - Uke 3 - Del 1 Toggle seen
Det er tid for ny storbonde, og gutta frykter at en kvinne vil ta over Farmen for første gang. Mentor kommer med nytt ukesoppdrag, og spesielt guttene blir glade.
Ep 8 - Uke 3 - Del 2 Toggle seen
Samtidig som det travle ukesoppdraget går sakte fremover, er dyra i opprør. Kua har sorg og viser sinne. Anne Beate blir irritert over hjelpeløsheten, og Daria blir redd.
Ep 9 - Uke 3 - Del 3 Toggle seen
Sulten skriker i magen på deltakerne, og det er mye som gjenstår på ukesoppdraget. Det har kommet nytt liv på gården, men moren mangler morsinstinkt og forpakterene må steppe inn som surrogatmødre.
Ep 10 - Uke 4 - Del 1 Toggle seen
Det knytter seg stor spenning til hvem som skal bli utpekt til neste storbonde. Og den nye storbonden overrasker i sitt valg av hjelpere.
Ep 11 - Uke 4 - Del 2 Toggle seen
Det omfattende ukesoppdraget forsetter å tære på deltakernes krefter. To av deltagerne havner i en kraftig konflikt, og trekke seg vekk fra arbeidet for å løse opp i motsetningene.
Ep 12 - Uke 4 - Del 3 Toggle seen
Det blir en hektisk innspurt på ukesoppdraget. Deltagerne har jobbet dag og natt for å bli ferdige, men de er usikre på om de har gjort det som skal til for å få oppdraget godkjent. Når mentor feller sin dom over ukesoppdraget blir reaksjonene ekstra sterke.
Ep 13 - Uke 5 - Del 1 Toggle seen
Det høst og kjærlighet i luften på Berli gård. Når mentor kommer med nytt omfattende ukesoppdrag blir stemningen raskt mer nedstemt.
Ep 14 - Uke 5 - Del 2 Toggle seen
Storbonden får det tøft ved førstekjempevalget. Valget vil få stor betydning for en god venn, og det oppstår en opphetet diskusjon om storbondens prioriteringer under ukesoppdraget.
Ep 15 - Uke 5 - Del 3 Toggle seen
Ukesoppdraget er fortsatt ikke i havn og gutta må trå til og jobbe natten igjennom.
Ep 16 - Uke 6 - Del 1 Toggle seen
Utfordrerne setter fort sitt preg på dagliglivet på Farmen, og splitter gruppen. Deltagerne får et nytt, hardt ukesoppdrag fra mentor, og det blir lite tid til hvile for både deltagere og utfordrere. Men for noen blir ukens oppdrag høydepunktet til nå på Farmen.
Ep 17 - Uke 6 - Del 2 Toggle seen
Storbonden må velge førstekjempe, og spillet på Farmen blir stadig tydeligere. Avtaler inngås som kan være med på å sikre enkelte deltagere en lettere vei mot finalen. I magasinet blir vi bedre kjent med kvinnekamp som førte frem til stemmerett for kvinner i 1913, hvordan bøndene le tvunget til å levere trekull til jernverkene, og hvorfor geitene på gården oppfører seg som de gjør.
Ep 18 - Uke 6 - Del 3 Toggle seen
Spillet rundt valget av andrekjempe hardner til, og enkelte deltagere må gå på akkord med seg selv for å sikre videre deltakelse. Arbeidet med ukesoppdraget holder på helt til mentor kommer for å inspisere og avgjøre om deltagerne skal få penger å handle for på det ukentlige markedet. Tvekampen blir uforutsigbar, og det ender med at den sjette deltageren må forlate Farmen.
Ep 19 - Uke 7 - Del 1 Toggle seen
Finaleuken begynner å nærme seg og det merkes på spillet. Det inngås flere nye avtaler. Deltagerne er både positive og spente på å komme i gang med det nye ukesoppdraget, men før de kommer så langt skjer det en dramatisk ulykke på gården, som snur opp ned på hverdagen og setter en deltager ut av spill.
Ep 20 - Uke 7 - Del 2 Toggle seen
Det er førstekjempevalg i kveldens episode. Storbonden rådfører seg med hjelperne og legger en taktisk plan for å sikre seg helt frem til finalen. En deltaker viser psykisk styrke og rokker ved gutteklubbens fremtid. I Magasinet i kveld ser vi nærmere på sjokoladens historie og får høre om da Henrik Ibsen var apotekerlærling i Grimstad.
Ep 21 - Uke 7 - Del 3 Toggle seen
Deltagerne er spente og glade når det kommer fornemme gjester til Berli gård. Det blir underholdning og tårer i kveldens episode, og storbonden angrer bittert på et valg som er tatt tidligere i uken. Deltagerne jobber hektisk like til mentor kommer og skal se om det blir penger til det ukentlige markedet. Det blir en jevn og spennende tvekamp før en deltaker nok en gang må forlate «Farmen".
Ep 22 - Uke 8 - Del 1 Toggle seen
Deltagerne merker nå for alvor at de begynner å nærme seg finalen. Det taktiske spillet på gården blir stadig viktigere, og det blir sterke følelser rundt valget av ny storbonde. Det dukker raskt opp et vanskelig dilemma for den nye storbonden, noe som vil være med å prege hele den kommende uken.
Ep 23 - Uke 8 - Del 2 Toggle seen
Det kommer et telegram til gården. Berli gård er i økonomiske vanskeligheter etter at lin-lageret med fjorårets avling brant ned i starten av sesongen. Fabrikkeieren som hadde forhåndsbetalt for linet kom i forrige uke med et krav om å overta gården dersom forpakterne ikke gjør opp for seg. Inneholder telegrammet en løsning på uføret til gården, eller betyr telegrammet at fabrikkeieren nå kommer for å hente verdiene på gården?
Ep 24 - Uke 8 - Del 3 Toggle seen
Da storbonden denne uken skulle velge førstekjempe, ble det tydelig at flere av deltagerne nå jobber sammen med å komme seg til finaleuken. Særlig én av deltagerne er svært ivrig på å bli den neste storbonden, og jobber hardt med å sjarmere og blidgjøre potensielle tapere av kveldens tvekamp.
Ep 25 - Uke 9 - Del 1 Toggle seen
Finaleuken er like om hjørnet og deltakerne skal i gang med sitt aller siste ukesoppdrag.
Ep 26 - Uke 9 - Del 2 Toggle seen
Førstekjempevalget nærmer seg og Storbonden må velge mellom fornuft og følelser.
Ep 27 - Uke 9 - Del 3 Toggle seen
Mentor ankommer for å vurdere årets siste ukesoppdrag. Vil noen prøve å stikke kjepper i hjulene for Storbonden, eller har alle stått på så de kan leve godt den siste uka på Farmen?
Ep 28 - Finaleuka - Del 1 Toggle seen
Finaleuka er i gang, og første semifinalist skal kåres. Det er klart for gårdskonkurranse. Den består av tre øvelser, og vinneren av konkurransen får den andre av tre plasser i semifinalen. De første øvelsene blir jevne, og kommer med både opp- og nedturer for deltagerne.
Ep 29 - Finaleuka - Del 2 Toggle seen
For de fire deltakerne som fortsatt ikke er klare for semifinalen starter nå kampen for tilværelsen for alvor. De skal konkurrere mot hverandre om den aller siste semifinalebiletten, og må yte sitt ytterste for å sikre seg muligheten til å vinne Farmen.
Ep 30 - Finale Toggle seen
Etter ti knallharde uker på Farmen skal endelig en vinner kåres. Finalen blir en durabelig kamp mellom to sterke motstandere.
Season 10
Ep 1 - Toggle seen
Ep 2 - Toggle seen
Ep 3 - Toggle seen
Ep 4 - Toggle seen
Ep 5 - Toggle seen
Ep 6 - Toggle seen
Ep 7 - Toggle seen
Ep 8 - Toggle seen
Ep 9 - Toggle seen
Ep 10 - Toggle seen
Ep 11 - Toggle seen
Ep 12 - Toggle seen
Ep 13 - Toggle seen
Ep 14 - Toggle seen
Ep 15 - Toggle seen
Ep 16 - Uke 6 - Del 1 Toggle seen
Ep 17 - Toggle seen
Ep 18 - Toggle seen
Ep 19 - Toggle seen
Ep 20 - Toggle seen
Ep 21 - Toggle seen
Ep 22 - Toggle seen
Ep 23 - Toggle seen
Ep 24 - Toggle seen
Ep 25 - Toggle seen
Ep 26 - Toggle seen
Ep 27 - Toggle seen
Ep 28 - Finaleuka - Del 1 Toggle seen
Første semifinalist skal overraskende kåres. Konkurransen blir jevn, og enkelte deltagere overrasker med innsatsen.
Ep 29 - Finaleuka - Del 2 Toggle seen
For de fire som fortsatt ikke er klare for semifinalen starter nå kampen for tilværelsen for alvor. De skal konkurrere mot hverandre om den aller siste semifinalebilletten, og må yte sitt ytterste for å sikre seg muligheten til å gå videre i konkurransen. For tre av deltagerne ender eventyret her.
Ep 30 - Finale Toggle seen
Tre semifinalister skal bli til to finalister. De tre gjenværende deltagerne blir testet i hvor mye erfaring og kunnskap de har fått med seg i løpet av oppholdet på Farmen. Etter første semifinale blir den aller første deltager klar for den store finalen. Den andre semifinalen blir en klassisk Farmen-duell, og vinneren blir den andre finalisten. Taperen må reise hjem uten mulighet til å vinne årets Farmen. Finalen blir en heftig kamp mellom to sterke motstandere. Til slutt står kun én person igjen som vinner av Farmen 2014.
Season 11 Season 12 Season 13 Season 14
Ep 1 - Uke 1: Tirsdag Toggle seen
Ep 2 - Uke 1: Onsdag Toggle seen
Ep 3 - Uke 1: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 4 - Uke 1: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 5 - Uke 2: Tirsdag Toggle seen
Ep 6 - Uke 2: Onsdag Toggle seen
Ep 7 - Uke 2: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 8 - Uke 2: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 9 - Uke 3: Tirsdag Toggle seen
Ep 10 - Uke 3: Onsdag Toggle seen
Ep 11 - Uke 3: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 12 - Uke 3: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 13 - Uke 4: Tirsdag Toggle seen
Ep 14 - Uke 4: Onsdag Toggle seen
Ep 15 - Uke 4: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 16 - Uke 4: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 17 - Uke 5: Tirsdag Toggle seen
Ep 18 - Uke 5: Onsdag Toggle seen
Ep 19 - Uke 5: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 20 - Uke 5: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 21 - Uke 6: Tirsdag Toggle seen
Ep 22 - Uke 6: Onsdag Toggle seen
Ep 23 - Uke 6: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 24 - Uke 6: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 25 - Uke 7: Tirsdag Toggle seen
Ep 26 - Uke 7: Onsdag Toggle seen
Ep 27 - Uke 7: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 28 - Uke 7: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 29 - Uke 8: Tirsdag Toggle seen
Ep 30 - Uke 8: Onsdag Toggle seen
Ep 31 - Uke 8: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 32 - Uke 8: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 33 - Uke 9: Tirsdag Toggle seen
Ep 34 - Uke 9: Onsdag Toggle seen
Ep 35 - Uke 9: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 36 - Uke 9: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 37 - Uke 10: Tirsdag Toggle seen
Ep 38 - Uke 10: Onsdag Toggle seen
Ep 39 - Uke 10: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 40 - Uke 10: Søndag - del 2 Toggle seen
Ep 41 - Uke 11: Tirsdag Toggle seen
Ep 42 - Uke 11: Onsdag Toggle seen
Ep 43 - Uke 11: Søndag - del 1 Toggle seen
Ep 44 - Uke 11: Søndag - del 2 Toggle seen
Season 15
Ep 1 - Uke 1 - Storbondevalg Toggle seen
Ep 2 - Uke 1 - Førstekjempevalg Toggle seen
Ep 3 - Uke 1 - Ukesoppdragets slutt Toggle seen
Ep 4 - Uke 1 - Tvekamp Toggle seen
Ep 5 - Uke 2 - Storbondevalg Toggle seen
Ep 6 - Uke 2 - Førstekjempevalg Toggle seen
Ep 7 - Uke 2 - Ukesoppdragets slutt Toggle seen
Ep 8 - Uke 2 - Tvekamp Toggle seen
Ep 9 - Uke 3 - Storbondevalg Toggle seen
Ep 10 - Uke 3 - Førstekjempevalg Toggle seen
Ep 11 - Uke 3 - Ukesoppdragets slutt Toggle seen
Ep 12 - Uke 3 - Tvekamp Toggle seen
Ep 13 - Uke 4 - Storbondevalg Toggle seen
Ep 14 - Uke 4 - Førstekjempevalg Toggle seen
Ep 15 - Uke 4 - Ukesoppdragets slutt Toggle seen
Ep 16 - Uke 4 - Tvekamp Toggle seen
Ep 17 - Uke 5 - Storbondevalg Toggle seen
Ep 18 - Uke 5 - Førstekjempevalg Toggle seen
Ep 19 - Uke 5 - Ukesoppdragets slutt Toggle seen
Ep 20 - Uke 5 - Tvekamp Toggle seen
Ep 21 - Uke 6 - Storbondevalg Toggle seen
Ep 22 - Uke 6 - Førstekjempevalg Toggle seen
Ep 23 - Uke 6 - Ukesoppdragets slutt Toggle seen
Ep 24 - Uke 6 - Tvekamp Toggle seen
Ep 25 - Uke 7 - Storbondevalg Toggle seen
Ep 26 - Uke 7 - Førstekjempevalg Toggle seen
Ep 27 - Uke 7 - Ukesoppdragets slutt Toggle seen
Ep 28 - Uke 7 - Tvekamp Toggle seen
Ep 29 - Week 8 - Choice of chief Toggle seen
Ep 30 - Week 8 - Choice of first dueller Toggle seen
Ep 31 - Week 8 - End of mission Toggle seen
Ep 32 - Week 8 - Fight Toggle seen
Ep 33 - Week 9 - Choice of chief Toggle seen
Ep 34 - Week 9 - Choice of 1st dueller Toggle seen
Ep 35 - Week 9 - End of mission Toggle seen
Ep 36 - Week 9 - Fight Toggle seen
Ep 37 - Week 10 - Choice of Head of Houshold Toggle seen
Ep 38 - Week 10 - Choice of 1st dueller Toggle seen
Ep 39 - Week 10 - End of mission Toggle seen
Ep 40 - Week 10 - Fight Toggle seen
Ep 41 - Final week part one Toggle seen
Ep 42 - Final week part two Toggle seen
Ep 43 - The final part one Toggle seen
Ep 44 - The final part two Toggle seen
Season 16 Season 17 Season 18 Season 19
A group of people are put on a farm 100 years back in time, and have to survive as farmers without the luxury of running water, electricity and mobile phones.
Next episode: 0x00 ()
Current episode: 19x25 (2023-10-31)
Status:
Continuing
Network:
TV 2 (NO)
Airs:
00:00:00
Runtime:
60 minutes